Dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk is populair vanwege de vele goede eigenschappen. Het hekwerk heeft een strakke en elegante uitstraling en is ideaal als erfafscheiding of terreinbeveiliging. Het is bovendien na gaashekwerk de voordeligste hekwerksoort. Holland Hekwerk levert hoogwaardige dubbelstaafmat hekwerken, compleet per strekkende meter of als losse onderdelen. Het duurzame hekwerk heeft een lange levensduur en is leverbaar in verschillende hoogtes en kleuren. Ga voor ijzersterk, transparant, veilig en stijlvol en neem contact op voor een dubbelstaafmat hekwerk dat bij uw woning of bedrijf past.

 • Dubbelstaafmat hekwerk compleet per strekkende meter (m¹)

  Dubbelstaafmat hekwerk compleet per strekkende meter (m¹)

  Dubbelstaafmat hekken eenvoudig online bestellen Holland Hekwerk levert een compleet dubbelstaafmat ...

  Bekijk producten
 • Dubbelstaafmat hekwerk in losse onderdelen

  Dubbelstaafmat hekwerk in losse onderdelen

  Losse onderdelen van dubbelstaafmatten Wilt u losse onderdelen bestellen? Holland Hekwerk ...

  Bekijk producten

Vele toepassingen voor veelzijdige en voordelige hekwerken
Een dubbelstaafmat hekwerk wordt gevormd door een raster van 3 stalen staven: 2 horizontaal en 1 verticaal. Holland Hekwerk heeft deze robuuste hekwerken in twee verschillende staafmaten: 6/5/6 en 8/6/8. Maat 6/5/6 betekent dat de horizontale staven een diameter van 6 mm hebben en de verticale staven een doorsnede van 5 mm. Deze staafmatten zijn geschikt voor lichtere toepassingen, zoals de afbakening van tuinen of erfgrenzen.

De stevigere 8/6/8 staafmatten zijn perfect voor plaatsing rond bedrijventerreinen, fietsenstallingen, sportvelden, kinderdagverblijven, speelplaatsen en dierweiden. De dubbelstaafmatten zijn 251 cm breed en eenvoudig in te meten aan de hand van de effectief werkende breedte van 258 cm (hart-op-hartafstand palen ø 60 mm). Ze worden verzinkt en/ of gecoat. Door het aanbrengen van een zinklaag wordt het hek beschermd tegen roest en corrosie. De coating geeft de finishing touch in de gewenste kleur aan het dubbelstaafmat hekwerk. Het hekwerk heeft weinig onderhoud nodig.

Geniet van de vele voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk
Holland Hekwerk is al 25 jaar de specialist in Nederland in allerlei standaard en maatwerk hekwerken. Wij verwerken in al onze hekwerken hoogwaardig West-Europees staal.  U krijgt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kiezen voor een dubbelstaafmat hekwerk van Holland Hekwerk biedt u vele voordelen.

 • IJzersterk, transparant, onderhoudsvrij, duurzaam en stijlvol
 • Lange levensduur door hoge kwaliteit materialen
 • Geschikt voor vele verschillende toepassingen
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Inbraakwerend
 • Verkrijgbaar in diverse hoogtes en RAL-kleuren
 • Verzinken tegen roestvorming of corrosie
 • Bescherming tegen weersinvloeden

Dubbelstaafmat hekken eenvoudig online bestellen
Holland Hekwerk levert een compleet dubbelstaafmat hekwerk per strekkende meter, zowel verzinkt als gecoat in de maten 6/5/6 of 8/6/8 mm. De fijne mazen hebben afmetingen van 50 mm breedte x 200 mm hoogte. U kunt rekenen op topkwaliteit van Nederlandse bodem. Bij levering in één rechte lijn, zijn alle tussenpalen inclusief. U slaagt voor een hekhoogte van 61 of 81 cm, maar ook van 203 of 243 cm. En vele andere hoogtes hier tussenin.

Bestellen is heel eenvoudig. Vul simpel uw aantal meters in (gerekend met 2,58 m) en kies vervolgens uw benodigde eindpalen en hoekpalen. Daarna selecteert u uw type dubbelstaafmat toegangspoort. U kiest bij een gecoate dubbelstaafmat ook een RAL-kleur, van dennengroen of zwart tot antraciet of donkerblauw.
 

Losse onderdelen van dubbelstaafmatten
Wilt u losse onderdelen bestellen? Holland Hekwerk heeft zowel onbehandelde als verzinkte of gecoate losse dubbelstaafmatten in diverse hoogtes. U vindt ook losse palen in verzinkte of gecoate uitvoering, met een diameter van 60 mm. Wilt u een dubbelstaafmat hekwerk plaatsen in uw achtertuin? Het is in combinatie met een klimop een ideale afscheiding. Voor extra bescherming tegen de wind, kan er gekozen worden voor schoren of schetsplaten.

De mix van massieve gelaste draden en stalen palen zorgt ervoor dat u lang van het hekwerk kunt genieten. De palen dienen circa 80 cm in de grond te worden gedreven voor een stabiel en duurzaam hekwerk. Dit type hek kan van voetplaten worden voorzien. Het kan dan op een muur, loods en dergelijken worden gemonteerd.
 

Bel, mail of kom langs voor meer informatie, advies of materialen
Een dubbelstaafmat hekwerk combineert het beste van een gaashekwerk en een spijlenhekwerk. U kunt bij Holland Hekwerk gemakkelijk en snel online bestellen. De meeste producten worden uit voorraad geleverd.

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen, of meer weten over dit type hekwerk? Neem dan contact op met de specialisten van Holland Hekwerk. U kunt ons bellen (0512 – 541 629), e-mailen of gebruikmaken van het online contactformulier. Of kom langs om materiaal voor uw dubbelstaafmat hekwerk te halen, of uw bestelling of offerte te bespreken.  Wij hanteren ruime openingstijden en geven u graag deskundig advies.

Holland Hekwerk, de juiste partner voor al uw hekwerken.