Gaashekwerk

Een gaashekwerk is van oudher een veel gebruikte vorm van afrastering. Een hekwerk van gaas wordt vaak gebruikt voor het omheinen van tuinen, weilanden, openbare plekken en dierenparken, maar ook als afscheiding van een bedrijfserf of bedrijventerrein. Het is de goedkoopste vorm van terreinafbakening. Holland Hekwerk is uw deskundige partner in alle soorten en maten gaashekwerken, die ervoor zorgen dat ongenode gasten buiten de deur blijven. De verschillende typen zorgen voor beveiliging en ze ogen strak en netjes. In onderstaand overzicht vindt u ons assortiment, klik op een van de producten als u specifieke informatie wilt

Standaard en maatwerk hekwerken in eigen beheer geproduceerd

Holland Hekwerk is al 25 jaar dé specialist in Nederland van standaard en maatwerk hekwerken en hekwerkonderdelen. Van gaashekwerken, dubbelstaafmatten, spijlenhekwerken en elektrische schuifpoorten, plantsoenafrasteringen, tuinpoorten, enkele en dubbele draaipoorten en schuifpoorten. Daarnaast horen hondenkennels, slagbomen, schanskorven en camerasystemen tot ons brede en veelzijdige dienstenpakket. Hekwerken van gaas zijn voor vele doeleinden geschikt. U hebt de keuze uit:

Type RBZ-V (gaasafrastering verzinkt, inclusief bovenbuis ø 42 mm)

Type RBM-V verzinkt (gaasafrastering met puntdraden verzinkt, inclusief bovenbuis ø 42 mm)

Type RBZ-C gecoat (gaasafrastering verzinkt en gecoat in uw RAL-kleur, inclusief bovenbuis ø 42 mm)

Type RBM-C gecoat (gaasafrastering met puntdraden verzinkt en gecoat in uw RAL-kleur, inclusief bovenbuis ø 42 mm)


Verzinkt en geplastificeerd gaashekwerk van hoge kwaliteit

Het gaashekwerk van Holland Hekwerk is van hoge kwaliteit. In al onze hekwerken wordt West-Europees staal verwerkt. Een hekwerk van gaas is een duurzame en flexibele manier om uw terrein, erf of pand af te zetten. Ze zijn snel en eenvoudig te plaatsen. Het wordt ook wel harmonicagaas genoemd. De metaaldraden worden door te vlechten tot gaas gemaakt.

Het gaashekwerk wordt verzinkt. Dit houdt in dat het gaas in een zinkbad is gedompeld, waardoor het beschermd is tegen roest en corrosie. De verzinkte stalen draden zijn geplastificeerd. De gaashekken zijn geschikt voor de afrastering van uw tuin of bedrijfsterrein.
 

Gaasafrastering met of zonder bovenbuis en puntdraad

Holland Hekwerk heeft verschillende soorten gaashekwerk: met of zonder bovenbuis en/of puntdraad. Wilt u een open uitstraling op uw privé- of bedrijfsterrein? Dan is een functioneel en relatief onopvallend hekwerk van gaas zonder bovenbuis een goede keuze. Als u een robuuster en opvallender gaasafrastering wilt, dan zorgt een hekwerktype met bovenbuis voor extra stevigheid. Dit komt goed van pas als u het overklimmen wilt ontmoedigen, of als u de omheining wilt combineren met groenaanplant. Met een puntdraadhouder kunt u de gaasomheining gemakkelijk met prikkeldraad outilleren, ter extra beveiliging.

Een gaashekwerk met puntdraad biedt vele voordelen. Twee of drie rijen puntdraden worden aan de puntdraadhouders bevestigd. Het zorgt voor een afschrikkend effect, zonder dat het te agressief overkomt. U toont hiermee dat het terrein niet voor iedereen toegankelijk is. De krachtige spandraden worden strak opgespannen, waar het harmonicagaas op wordt gemonteerd. U kunt er van op aan dat het functionele hekwerk met palen na jaren van intensief gebruik nog stevig en solide is. Een gaasomheining met bovenbuis wordt toegepast op bedrijventerreinen, op locaties langs openbare wegen en op plaatsen waar kinderen spelen. Vraag een offerte aan of plaats gelijk een bestelling voor een prijsvriendelijk hekwerk van gaas.
 

Gaasomheiningen in de gewenste lengte, hoogte en kleur             

Afhankelijk van de toepassing, varieert de wijdte van de mazen in het gaashekwerk. Hoe nauwer de mazen, hoe moeilijker het wordt om het hekwerk te beklimmen of te beschadigen. Het hekwerk is ook goed bruikbaar op glooiende terreinen. Holland Hekwerk bedient u op maat met gaasafrasteringen met de gewenste lengte, hoogte en kleur. Wilt u puntdraad of prikkeldraad erboven? Wij regelen het voor u. Dit geldt ook voor looppoorten in de hekwerken of extra’s als schrikdraadhouders voor dieren.

Holland Hekwerk is voor vele duizenden bedrijven en particulieren het vertrouwde adres voor alle soorten en maten hekwerken. Wij werken samen met vaste vervoerders voor een snelle levering van uw gaashekwerk of ander hekwerk, door heel Nederland en ver daarbuiten.

Meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte over gaashekwerk

Wilt u meer informatie, advies, een bestelling bespreken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel (0512 – 541 629), e-mail (info@hollandhekwerk.nl) of verzend het ingevulde contactformulier met uw vragen of verzoeken. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in Drachten, om materiaal af te halen of een offerte of bestelling te bespreken.

Holland Hekwerk, de juiste partner voor al uw hekwerken.