Domecamera pakket Dahua Prijs per (st.) ex BTW.

Levertijd: Binnen 1 werkweek

PLAATS JE BESTELLING

  • st.

    DOMECAMERA PAKKET DAHUA

    Het product is toegevoegd, en wordt weergegeven onderaan uw bestellijst! Toevoegen
Alles in één keer toevoegen

Deze Dahua dome cameraset is een zeer scherp geprijsde set. Wat krijgt u als u deze set bij ons bestelt? De Dahua dome cameraset bestaat uit Dahua 4.0mp dome camera met een 4 Kanaals NVR recorder incl.  toebehoren. Als u het camerapakket met 8 camera's bestelt krijgt u uiteraard een 8 kanaal NVR recorder met de benodigde toebehoren. Deze NVR kan worden voorzien van een harde schijf van 2000gb voor een opname tot wel 3 à 4 weken, in tegenstelling tot de 4 kanaals NVR, welke een maximale harde schijf van 1000gb kan hebben, goed voor opnames tot wel 2 weken.

De Dahua HDW2100P is het instapmodel van de Mini dome camera van Dahua. De camera heeft een resolutie van 4.0 megapixel 720P. Hierdoor krijgt u een super scherp beeld. Met de ingebouwde infrarood verlichting kan de camera tot wel 15 meter in volledige duisternis zien. Deze camera is uitgerust met een 2,8 mm lens, deze zorgt voor een openingshoek van 114 graden. Door zijn grote openingshoek is deze camera zeer geschikt om te plaatsen in kleine ruimtes. Ook wordt deze camera veel gebruikt om een overzichtsbeeld te krijgen van een ruimte. Onder het tabblad ‘Video’ vindt u een instructievideo over de software, tevens leggen wij alle functies van de camera uitgebreid uit in deze video. 

De NVR4104-4P recorder is het instapmodel van de network videorecorders van Dahua . met zijn compacte formaat zeer geschikt om te plaatsen in bijvoorbeeld een meterkast. De NVR kan worden voorzien van een harde schijf tot 1000GB voor een opname tot wel 2 weken. Doordat deze NVR is voorzien van PoE (Power over Ethernet) is het niet meer nodig om een stopcontact aan te leggen bij de camera’s. U hoeft alleen nog maar een netwerkkabel aan te leggen en de NVR voorziet de camera’s van de juiste spanning. De NVR is eenvoudig te benaderen via uw smartphone.