Hondenkennels

Een hond is uw beste vriend. Niet voor niets wordt de hond de trouwe viervoeter genoemd. Of u nu een hondenpension of dierenasiel houdt of privé een hond heeft, u wilt het allerbeste voor uw (huis)dier. Holland Hekwerk vervult al uw wensen met diverse soorten hondenkennels. U vindt in ons ruime assortiment complete kennels, kennelpanelen en kenneltoebehoren. Goede huisvesting en een veilig onderkomen zijn belangrijk voor het welzijn van uw hond. Neem contact op en laat u voorlichten over onze hondenkennels, die uw viervoeter voldoende ruimte geven om zich vrij te kunnen bewegen

Zelf eenvoudig uw hondenkennel samenstellen met kennelpanelen

Wilt u het liefst zelf een kennel samenstellen? Wij bieden als hekwerkspecialist van Nederland diverse soorten kennelpanelen aan. Panelen van verschillende hoogte en spijlafstand. Wij verwerken hoogwaardig West-Europees staal in onze hondenkennels. Daarnaast hebben wij onderhoudsvriendelijke, met kunststof gevulde kennelpanelen, panelen met gaasvulling en met geheel dichte stalen damwandvulling. De montage is zeer eenvoudig. U creëert snel een veilige en comfortabele plek voor uw honden. Holland Hekwerk bedient u op maat met de volgende categorieën:

• Hondenkennel panelen

• Kennelpanelen puppy

• Kennelpanelen PRO

• Kennel toebehoren en kleinmaterialen

• Konijnen/kattenverblijven

Hondenkennels met of zonder deur, met kenneltoebehoren

Een hond vindt het fijn om een vertrouwde plek te hebben waar hij of zij zich kan terugtrekken. Met de hondenkennel panelen van Holland Hekwerk schept u binnen korte tijd een veilige en rustgevende omgeving voor uw hond. Alle panelen met spijlenvulling en damwandvulling zijn met of zonder deur leverbaar.

De kennelpanelen met 8cm spijlafstand zijn doorgaans uit voorraad verkrijgbaar. De overige uitvoeringen hebben een levertijd van circa 1,5 tot 3 werkweken. De panelen voor de hondenkennels zijn thermisch verzinkt. Wilt u een deur in het paneel? Deze kan zowel rechts als links in het element worden geplaatst. De deur zit standaard rechts en gaat altijd naar binnen open. Wij leveren ook diverse kenneltoebehoren, zoals daksteunen, houten balken, dakbeugels en stalen verzinkte steunpalen.
 

Speciale kennelpanelen voor uw puppy, hondenpension of dierenasiel

Puppyrennen zijn ideaal om uw jonge, speelse hond aan de tuin of buitenruimte te laten wennen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw hond ervandoor gaat. Uw pup kan niets kapotmaken of zich bezeren. Holland Hekwerk heeft kennelpanelen puppy om uw jonge hond binnen een veilige omheining te laten genieten. De losse panelen voor de hondenkennels zijn gemakkelijk in elkaar te haken of, in het geval van de pro versie, met bouten en moeren te monteren.

Zoekt u professionele panelen voor uw hondenpension of dierenasiel? Neem snel een kijkje bij ons kennelpaneel PRO aanbod. Ze worden standaard geleverd met kennelgrendel. U slaagt ook voor kunststof doorlaatschuiven om een doorgang te creëren, evenals voor kunststof tochtwanden die doorgaans naast de doorlaatschuif worden gemonteerd. Uw hond wordt zo beschermd tegen weer en wind. Wij hebben ook een ligplaats voor uw hond in de vorm van een ligbed op pootjes met betonplex bekleding.
 

Neem contact op met uw vragen of verzoeken over hondenkennels

Holland Hekwerk is ook uw betrokken partner voor kennel toebehoren, zoals een (draai)voederset, houten nachthok of montagematerialen. Wij helpen u tevens met een konijnen/ kattenverblijf. Neem vandaag nog contact op voor uw vragen of verzoeken. Of plaats direct online uw bestelling voor hondenkennels.

Holland Hekwerk, de juiste partner voor al uw hekwerken.