Motorline contactloze tourniquet RVS Prijs per (st.) ex BTW.

Wilt u er in deze tijd van de coronacrisis zeker van zijn dat er niet te veel mensen in uw winkel of bedrijf zijn? Holland Hekwerk biedt een perfecte oplossing met de draadloze tourniquet van roestvrij staal. Het contactloze draaihek zorgt voor een gestuurde geleiding van klanten in uw zaak én het entreehek telt tegelijkertijd het aantal klanten. U heeft met deze innovatieve tourniquet nooit te veel mensen in uw pand. Het systeem houdt automatisch alle inkomende en uitgaande bezoekers bij.

Contactloos draaihek houdt controle over maximumaantal personen
Met de draadloze tourniquet hoeft u geen personeelslid bij de deur te zetten of zelf in de gaten te houden of het niet te druk is in uw pand. U voorkomt hiermee een onveilige winkel- of werkomgeving. Het RVS draaihek monitort real-time de bezetting van uw zaak.
U weet aan de hand van uw winkeloppervlakte en de 1,5 meter-coronamaatregel hoeveel personen er in uw zaak mogen. Het maximumaantal klanten of bezoekers dat op uw locatie is toegestaan, kan eenvoudig worden geprogrammeerd. Het systeem houdt dit vervolgens feilloos bij. De draadloze tourniquet laat niemand binnen als het ingestelde maximum is bereikt. Pas als een persoon de winkel verlaat (dit wordt ook geregistreerd en verwerkt), kan een nieuwe klant naar binnen.

Contactloos toegangsbeheer is de ideale oplossing bij de coronacrisis
De contactloze tourniquet is de ideale oplossing tijdens de heersende coronacrisis. Het gevaar van besmetting met het Covid-19 virus wordt hiermee geminimaliseerd. De entree is eenvoudig en veilig. Uw klanten houden hun hand voor het display. Bij een groen led-kleursignaal kan men passeren door gewoon tegen de horizontale draaiarm aan te lopen. Als de led-balk rood kleurt, kan men nog niet naar binnen. De bezoeker dient even buiten te wachten, totdat een persoon de winkel of bedrijfsruimte verlaat.

Reguleer eenvoudig het aantal klanten of bezoekers
De bij Holland Hekwerk verkrijgbare draadloze tourniquet heeft een hoogte van 100 cm. Er is zowel een smalle als brede uitvoering van geheel RVS met led-verlichting beschikbaar. De standaard aansturing van het stijlvolle draaihek gebeurt door een contactloze reader. Andere aansturingen zijn op aanvraag. U kunt de tourniquet bestellen met of zonder verankering.
Controleer uw deurbeleid en reguleer eenvoudig en slim het aantal klanten in uw winkel- of bedrijfspand. De draadloze tourniquet is de oplossing voor een duidelijke en kloppende passagecontrole. Neem contact op met Holland Hekwerk voor meer informatie. Of bestel direct online uw Motorline contactloze tourniquet RVS.

PLAATS JE BESTELLING

  • st.

    MOTORLINE TOURNIQUET CONTACTLOOS H=100CM

    Het product is toegevoegd, en wordt weergegeven onderaan uw bestellijst! Toevoegen
Alles in één keer toevoegen