Tuinpoorten

Zoekt u een tuinpoort van hoge kwaliteit, die voor een mooie en vlotte doorgang in uw hekwerk zorgt? Doe inspiratie op bij het brede en veelzijdige aanbod tuinpoorten van Holland Hekwerk. Uw strakke tuinafscheiding is pas compleet met een enkele of dubbele looppoort. U maakt hiermee uw erf of terrein toegankelijk én u schermt met een afsluitbare tuinpoort uw grondgebied af van ongewenste gasten. Wij produceren en leveren verzinkte en gecoate tuinpoorten van verschillende hoogte en breedte. Neem nu contact op voor meer informatie of advies. Of kom langs om een offerte of bestelling te bespreken.

 • Enkele tuinpoort ESM gecoat

  Enkele tuinpoort ESM gecoat

   

  Bekijk product
 • Enkele tuinpoort Dusty verzinkt

  Enkele tuinpoort Dusty verzinkt

  Thermisch verzinkt Gaas / hekwerk aansluitingen optioneel leverbaar.

  Bekijk product
 • Enkele tuinpoort Dusty gecoat

  Enkele tuinpoort Dusty gecoat

  Thermisch verzinkt & gecoat in uw RAL kleur. Gaas / hekwerk ...

  Bekijk product
 • Dubbele tuinpoort ESM gecoat

  Dubbele tuinpoort ESM gecoat

  Bestaande uit: 2 vleugels voorzien van matvulling, maas 50 x 50 ...

  Bekijk product
 • Dubbele tuinpoort Dusty verzinkt

  Dubbele tuinpoort Dusty verzinkt

  Thermisch verzinkt. Gaas / hekwerk aansluitingen optioneel leverbaar .

  Bekijk product
 • Dubbele tuinpoort Dusty gecoat

  Dubbele tuinpoort Dusty gecoat

  2x vleugels voorzien van dubbelstaafmat vulling 8/6/8mm, maas 50 x ...

  Bekijk product
 • Enkele tuinpoort Dusty zonder kader gecoat

  Enkele tuinpoort Dusty zonder kader gecoat

  Thermisch verzinkt & gecoat in uw RAL kleur. Gaas / hekwerk ...

  Bekijk product

Hoogwaardige looppoorten voor vele toepassingen

De tuinpoorten van Holland Hekwerk zijn geschikt voor vele toepassingen. U kunt een enkele looppoort plaatsen naast uw woning of een dubbele poort als terreinafscheiding van uw bedrijfspand. Een tuinpoort geeft, zoals de naam zegt, de finishing touch aan uw tuinomheining. Het wordt ook veelvuldig toegepast ter afrastering van een kinderspeelplaats of dierenweide. Of als belangrijk onderdeel van de afscheiding van een school, kinderdagverblijf of zorg- of welzijnsinstelling. Holland Hekwerk heeft als toonaangevende hekwerkspecialist de volgende looppoorten:

 • Enkele of dubbele tuinpoort ESM gecoat
 • Enkele of dubbele tuinpoort Dusty verzinkt
 • Enkele of dubbele tuinpoort Dusty gecoat
 • Enkele tuinpoort Dusty zonder kader gecoat

Thermisch verzinkte of gecoate tuinpoorten met slot

Holland Hekwerk verwerkt in alle tuinpoorten en andere hekwerken West-Europees staal. U hebt de keuze uit een thermisch verzinkte of een gecoate poort. Door het verzinken als oppervlaktebehandeling – het staal wordt in een bad gesmolten zink gedompeld – wordt het metaal beschermd tegen roest en corrosie. Bij het coaten wordt de verf in poedervorm op het metaal gespoten en vervolgens gebakken. Uw tuinpoort krijgt hiermee een mooie finish, in een kleur die bij uw buitenerf past. Een doorgangspoort met slot wordt vaak in combinatie met een gaashekwerk of dubbelstaafmat hekwerk geplaatst. U kunt ook voor deze hektypen bij Holland Hekwerk terecht. U slaat hiermee een slag op het gebied van inbraakpreventie.


Metalen toegangspoorten in vele breedtes en hoogtes

De tuinpoorten zijn in vele breedtes en hoogtes verkrijgbaar. Staan de door u gewenste afmetingen er niet bij? Holland Hekwerk levert ook maatwerk. Uw wensen en eisen staan centraal. Wij ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren de looppoorten en hekwerken grotendeels in eigen beheer en met eigen machines. U kiest een kleur en een uitvoering. U plaatst eenvoudig uw bestelling. U selecteert de verzendmethode, vult de gewenste realistische leverweek in en maakt uw contactgegevens kenbaar. U kunt tevens foto’s of een situatietekening toevoegen, ter verduidelijking van uw bestelling of ter controle van het maatwerk. De poorten worden doorgaans uit voorraad geleverd. Anders bedraagt de levertijd 1 à 1,5 werkweken voor standaardmateriaal en 4 tot 8 werkweken voor productiemateriaal.


Tuinpoorten zijn een visitekaartje voor uw woning of bedrijf

Metalen tuinpoorten zijn om meerdere redenen een meerwaarde bij uw woning, bedrijf of instelling. Ze zorgen natuurlijk voor een doorgang van de ene naar de andere ruimte. Ze zijn tegelijkertijd een visitekaartje van uw entree. Het is het eerste dat uw gasten of bezoekers zien. De toegangspoorten zijn er ook voor uw privacy en om pottenkijkers en inbrekers op afstand te houden. Met een goed afsluitbare tuinpoort met een kidlock zorgt u er bovendien voor dat jonge kinderen en huisdieren die op avontuur willen binnen hun veilige omgeving blijven. Metaal past goed bij strakke, industriële en moderne omgevingen. De poorten zijn onderhoudsarm en ze hebben door het duurzame materiaal een lange levensduur.
 

Waarom kiezen voor een tuinpoort van Holland Hekwerk?

Holland Hekwerk is al ruim 25 jaar dé specialist in Nederland van standaard en maatwerk hekwerken. Wij zijn de juiste partner voor al uw hekwerken. Voor vele duizenden ondernemers en particuliere relaties binnen de EU en ver daarbuiten zijn wij het vertrouwde adres. Waarom kiezen voor onze tuinpoorten?

 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding door ontwerp en fabricage grotendeels in eigen beheer
 • Al 25 jaar expertise en ervaring in allerhande hekwerken, afrasteringen, toegangs- en schuifpoorten
 • Hekwerken van hoge kwaliteit in vele soorten, maten en kleuren
 • Eenvoudig online bestellen
 • Vele producten uit voorraad leverbaar; een hoop materialen snel leverbaar
 • Ruime openingstijden en groot leveringsgebied
 • Keuze tussen laten bezorgen of afhalen


Geïnteresseerd in tuinpoorten? Neem direct contact op voor uw vragen of verzoeken. Of kom op afspraak langs in Drachten om materiaal te halen, of een offerte of bestelling te bespreken.

Holland Hekwerk, de juiste partner voor al uw hekwerken.